קטגוריות

חמוציות Acai Berry

תמציות אוכמניות נוגדות חמצון מכילות פוליפנולים בפורמולה המעניקה מראה עור זוהר. המוצרים בסדרה זו הם בעלי אפקט ממריץ המעניק מראה עור חלק וזוהר, מראה עור אחיד יותר ומעלים סימני עייפות. 

בשימוש ממושך, העור נראה מלא חיוניות (בשימוש יומיומי לאחר 4 שבועות).

פירות העל (Superfruit) העשירים בוויטמינים ובמרכיבים חיוניים, מוגדרים כבעלי תכונות אנטי אוקסידנטיות ייחודיות וגבוהות מהרגיל.
אוכמניות מכילות אנטוציאנינים נוגדי חימצון הפועלים להגנה מנזקי השמש והסביבה, ויטמינים C ו-K ומרכיבים בעלי תכונות אנטיספטיות, הנלחמות בהזדקנות העור.

מוצרי הטיפוח המכילים תמציות טבעיות של פירות העל, למעשה, מעניקים לחות מוגברת לעור הפנים והגוף ומרככים את מרקם העור. גם מוצרי טיפוח לשיער (שמפו וקונדישינר) המכילים את התמציות האלו, מסייעים לבריאות השיער, חיוניותו, וכן מוסיפים לו רכות וברק. 

אלוורה

חמאת קקאו

מופקת מפולי עץ הקקאו הגדל בארצות טרופיות באזורי קו המשווה. 

כדי לקבל את חמאת הקקאו, מחלצים את השומן שבליבת הזרעים על ידי כבישה קרה, את התוצר מעבירים תהליך של זיקוק וזיכוך המניב בסופו תערובת בעלוות גוון שזוף (צהבהב בהיר) המתקשה בטמפרטורת החדר ונמסה בטמפרטורה של 34-38 מעלות צלסיוס. מכאן, במגע החמאה עם חום הגוף, היא נמרחת בקלות על העור, מזינה ומעשירה אותו, משפרת את גמישות ומספקת מקור של חומרים נוגדי חמצון המסייעים לעכב כתמי שמש והתבלות העור. בסבונים, תחליבי גוף וקרמים קוסמטיים תוספת של חמאת קקאו מעשירה, מקרימה ומסמיכה את התכשיר

קוקוס

הטרנד הכי לוהט בעולם הטיפוח היום הוא שמן הקוקוס, שסגולותיו הבריאותיות לעור מוכרות כבר שנים, כמו גם היעילות הטיפולית שלו במערכת החיסון שלנו.

אלפי מאמרים מוקדשים לשמן הקוקוס והיתרונות שלו, ואפשר כבר להכריז כי מדובר בטרנד לוהט, שהמשתמשות בו טוענות שהוא מסייע להן בכל עניין אסתטי - מסימני מתיחה וצלוליט ועד אקנה, עקיצות יתושים ועור שרוף מהשמש.

״שמן הקוקוס תופס תאוצה בתעשיית הקוסמטיקה והרפואה בשנים האחרונות״, מסבירה ד״ר להבית אקרמן, מומחית לרפואת עור. למה זה טוב? ובכן, ד״ר אקרמן מגלה שהמשמעות של התכונה הזו, היא שהשמן לא משנה את ההרכב שלו גם בטמפרטורות גבוהות ואפשר לשמור אותו שנים בטמפרטורת החדר: ״התכונה הזו היא יתרון עצום בתעשיית הקוסמטיקה, כי יש צורך בפחות חומרים משמרים בזכותה.

גם היכולת של שמן הקוקוס להיספג בעור היא אחד היתרונות הגדולים שלו. "הבעיה איתה מתמודדים רוב התכשירים הקוסמטים היא איך לעבור דרך העור ולחדור אותו", מסבירה ד"ר אקרמן. "שמן הקוקוס עושה זאת ביעילות, לכן הוא יעיל בבעיות שדורשות לחות ושימון לעור. בזכות המרכיבים שלו הוא נותן לחות והזנה משמעותיות, שנספגות היטב בעור. הוא נמצא יעיל בשימוש בבעיות כמו אסטמה של העור, פסוריאזיס ואקזמה״. האתר ״Organic Facts" אף טוען כי השמן מסייע במניעת הזדקנות מוקדמת של העור בגלל שהוא אנטי אוקסידנטי ורווי בשומן רווי טבעי. השומנים הללו מועילים לעור בכך שהם מתמקמים מתחתיו ושומרים עליו חלק ובריא, עוזרים לצבע שלו ומצמצמים את הנקבוביות. ואם זה לא מספיק, יש בו ויטמין E שתרומתו לעור ידועה, חומצות שומן שמגנות מזיהומים והוא גם עשיר בחלבונים ששומרים על העור.

טיפול בבעיות עור כמו אסטמה של העור, פסוריאזיס ואקנה – המחקר המדעי בנושא עדיין בעיצומו, אבל זה שכבר קיים מתייחס לכך שהשמן מכיל פרוטאינים שתורמים לעור בתהליך ההחלפה של תאים חולים או מתים. כך השמן לא רק נלחם בזיהומים והדלקות, אלא גם מרפא את הסימנים הנראים לעין של מחלת העור.

מלפפון

 
מעבר להיותו ירק טעים, בריא ומזין, משמש המלפפון גם לצרכי קוסמטיקה טבעית והוא יעיל ביותר לשלל משימות, יעדים ומטרות. בשל היותו ירק עסיסי מאוד ועשיר בלחות (מורכב מ-96% מים) המלפפון אפקטיבי מאוד להסרת נפיחויות מסביב לעיניים, ובכלל, השילוב של לחות וקרירות הוא שילוב מצוין להורדת נפיחות ולהקלת כאבים בעור.

המלפפונים, בין אם בתצורתם הטבעית ובין אם על ידי הפיכתם לסוג של שמן זרעי מלפפון או טחינתם לכדי אבקת מלפפונים, שומרים על תכונותיהם ועל מרכיביהם הבסיסיים, העשירים בויטמינים ובמינראלים, ובכך הם מסייעים רבות כנגד דלקות בעור, לשם הסרת תאים מתים, ישנים או עיקשים מהעור.
 

על בסיס פירות

חלב עזים - ז'איה

מלכת מצרים קליאופטרה נהגה לטבול את גופה באמבט חלב אתונות על מנת לשמור על יופיו, חיוניותו של עורה ורכותו. גם אשתו של נירון קיסר, לאחר שהוגלתה מרומא, הצליחה לקבל רשות לקחת עימה 40 חמורים כדי שתוכל להמשיך במנהגה לרחוץ באמבט חמורים. בימינו, לטיפוח, מומלץ להשתמש בחלב עיזים העשיר בויטמינים, מינרלים וחלבונים.

חלב עיזים מכיל 6% של חמאה טבעית אשר מעשירה ומזינה את העור. ברפואה הבדואית ובקוראן משמש חלב העיזים כחלב גוף להזנה והגנה מפני יובש. הבדואים נוהגים למרוח את החלב על עור הגוף והפנים של אורחים זרים כדי שיסתגלו לאקלים המדברי. חלב עיזים ידוע במיוחד בסגולות הריפוי שלו, הוא יעיל בבעיות עור שונות כמו אקנה, פסוריאזיס, אקזמה ולפצעים בפה.

אם ברצונכם לשמור על עור מטופח, זוהר, נושם וצעיר, כמו גם על חיוניות ובריאות הגוף והנפש, מוצרי חלב עזים הם מה שאתם זקוקים לו.

חלב עזים מכיל גם שפע ויטמינים נדרשים לפעילות הגוף התקינה שלנו, ויטמין B6, ויטמין B12, ויטמין A, ויטמין E כאשר כולם ויטמינים שנספגים היטב בעור ומזינים אותו.
חלב עזים מכיל גם כמויות גבוהות של חומצה קפרילית ולקטית אשר תורמות לאיזון רמת החומציות הטבעית של העור ולפעול כמו חומצות אלפא הידרוקסיות טבעיות.

שמן / עלי זית

שמן זית הוא הרבה יותר מאלמנט שמוסיף טעם למאכלים, משום שהוא מקנה שלל סגולות בריאותיות, שמן טוב וטעים וכזה שנחשב בריא יותר.
שמן זית הוא שמן שמופק בארצות ים תיכוניות תוך שהוא מופק מעצי הזית הרבים שיש באזור זה. הפקת השמן החלה כבר בשנת 3,000 לפני הספירה ואפשר לראות עדויות לשימוש בשמן למאכלים, קוסמטיקה ושיפור הבריאות כבר בימי המקרא ובעת העתיקה.
שמן זה ידוע גם כמסייע לבעיות עור, בעוד ששמן זית לפנים, יכול לבצע שינויים מהותיים בעור הפנים והגוף וזאת משום שהוא מגמיש את העור, מרכך אותו ומייצב את רמות הסוכר בדם – מה שמסייע למי שסובל מבעיות אקנה בעור.

כיצד משתמשים בשמן זית בתעשיית היופי והקוסמטיקה?
סגולות שמן זית כך מסתבר, נוגעות במידה רבה לעולם היופי והטיפוח כאשר תעשיית הקוסמטיקה מייצרת שלל קרמים, מוצרי שיער, משחות ושלל מרחקות העשויות על בסיס שמן מסוג זה.
שמן מסוג זה משמש גם למניעת נשירת שיער וזאת בשל שלל הסגולות הרפואיות והוויטמינים שיש בו, והוא משולב גם בתעשיית הקוסמטיקה במגוון מוצרי שיער.

גדנסקין

ANNO D'ORO

BB / CC

סופוט ספא 30+

ארגן

שמן ארגן הוא שמן צמחי המופק מאגוזי עץ הארגן, מין אנדמי הגדל במרוקו ובמחוז טינדוף במערב אלג'יריה. השמן המופק מעץ הארגן הוא השמן היקר ביותר בעולם. שמן הארגן עשיר בוויטמין E ומכיל חומצות שומן חיוניות כמו: אומגה 3, אומגה 6 ואומגה 9.

שמן הארגן ידוע כמועשר בנוגדי חימצון, ויטמינים ומינרלים ועל כן משמש השמן רבות את תעשיית הקוסמטיקה במגוון מוצרים לעור ולעור הפנים. כמו כן, משמש שמן הארגן למוצרים לחיזוק וטיפוח השיער והציפורניים.

ברפואה - שמן הארגן ידוע בסגולותיו הרפואיות הרבות ולכן מסייע נגד פגעים ונגעים רבים כגון: טיפול בפצעי בגרות, מניעת שטף דם ופצעי דם, מונע קמטים בעור ומרכך עור יבש, משמש גם בתור חומר מרפא לבצקת, לאקזמה, כוויות ואבעבועות רוח.

העובדה שהוא עשיר בויטמין E שידוע כמזין, מחדש, מרענן, מגמיש ומחייה את עור הפנים הוא מהווה מרכיב של כבוד בקרמים ולתחליבים שונים לעור הפנים, בעיקר כאלו שתורמים לעיכוב של תהליכי הזדקנות או מה שנקרא בקיצור אנטיאיג'יינג. כמו כן, זו הסיבה שהשמן מונע היווצרות של סימני מתיחה ובטיפול של סימנים קיימים.

העובדה שהשמן כולל חומר נוגד חמצון בשם סקוואלן מאפשרת לו לטפל בבעיות שיער שונות, בעיקר לצורך כאלו שמצריכות איזון של הפרשת החלב הטבעית מהשיער כמו שיער יבש, שיער דהוי וחסר ברק, שיער עם קצוות מפוצלים, נשירת שיער ועוד.

חומצות השומן בשמן מעניקות לעור לחות ולכן הוא מרכיב בקרמי לחות שונים.

Cupuacu

קפואאסו (Theobroma grandiflorum) הוא עץ יער גשם טרופי הקשור לקקאו. הוא נפוץ בכל אגן האמזונס, והוא מעובד בג'ונגלים של קולומביה, בוליביה ופרו ובצפון ברזיל, עם הייצור הגדול ביותר בפארה.

חמאת קופאואה היא טריגליצריד המורכב מחומצות שומן רוויות ולא רוויות. מרכיבי חומצות השומן העיקריות של חמאת כוסואה הם חומצה סטארית (38%), חומצה אולאית (38%), חומצה פלמיטית (11%) וחומצה אראכידית (7%). 
 
הסדרה Cupuacu של ז'איה מבוססת על חמאת קופאואה (קפואאסו) טבעית, אורגנית, שמיוצרת בידע עתיק בידיים אוהבות ומיומנות של נשים, בתהליכים מסורתיים שהם עדינים וארוכים, השומרים על סגולות המרפא הטבעיות של Cupuacu.

דה מקיאג'

אינטימה

יסמין 50+

סדרת יסמין של ז'איה מומלצת במיוחד לגילאי 50+ המעוניינות להילחם בסימני השחיקה המאפיינים את קצב החיים של העידן המודרני. סדרת מוצרים המבוססים על סגולותיו של היסמין היוקרתי והמשובח.
 
תמהיל הסדרה נועד לתת מענה להופעת סימני השחיקה הניכרים בפנים לאורך זמן עקב השפעת הלחץ המתמיד ושעות השינה המעטות.

קילוגרם אחד של ליטר שמן יסמין אבסולו מופק משמונה מיליון פרחים ומשמש כחומר פעיל ומרוכז בעל ריכוז גבוה של נוגדי חמצון. מבריא עור עייף, אפרפר ורפוי ומשיב את תחושת הזהר והחיוניות המידיים.
הסדרה מחזקת תהליכים טבעיים של העור, כגון חידוש תאים, חיזוק סיבי הקולוגן והאלסטין והגנה מוחלטת מנזקי השמש (UVB ו- UVA).

משי

קשמיר

ליים

עץ ירוק בעל עלים חלקים ופרחים לבנים קטנים. הפרי בצבע ירוק ובממוצע קטן יותר מהלימון. תמציות ליים בעלות ניחוח טרי ומתקתק, משמשות בעולם הרפואה המסורתית וגם בענף הקוסמטיקה. הניחוח המשגע של הליים הופך אותו לפופלארי במיוחד. 

תמציות הליים הופכות את המוצרים למרעננים, מכווצים ומעולים גם להרגעת גירויים.

 
 
 

מאמא מיה - לאמהות

מנטה

קמומיל

קמומיל הוא אחד הפרחים המפתיעים והמיוחדים ביותר - מזין את העור לעומק, משפר את מראה העור, משאיר ברק מיוחד ועדין יש לו ניחוח נעים למדי.


תמציות תפוז

סופוט

סופוט קיץ

וזלין

יגו לגבר

יגו לייט לגבר

ז'אייקה לילד ולתינוק

Anti Bzzz

עלי מנוקה

לתמציות מנוקה אפקט אנטי-דלקתי במצבים של עור מגורה, אקנה, עור הנוטה לזיהומים פטריתיים, כיבים, פצעי לחץ, ודלקות. מחקרים מראים כי עלי מנוקה פעילים כנגד מגוון רחב של מיקרו-אורגניזמים הגורמים לגירויים וזיהומים של העור והגוף.
 
מנוקה יעיל בטיפול בבעיות עור מגוונות כיוון שהוא מעורר את פעילות התאים והתחדשות שכבות העור החיצוניות. 
 
המנוקה הוא עץ הגדל בניו זילנד, השמן מעץ זה, נמצא כמטפל בבעיות עור רבות ומגוונות. הוא גדל באזורים המאופיינים בתנאים קשים של לחות גבוהה ורוחות חזקות. יכולת ההשרדות הגבוהה שלו נובעת במידה רבה מהשמן האתרי המצוי בעליו, אשר מגן עליו מפני תקיפה של פטריות, חיידקים ומזיקים.
 
המרכיבים העיקריים של עלי מנוקה: caryophyllene, geraniol, pinene, humulene, linalol וleptospermone

תכונות: אנטי בקטריאלי, אנטי דלקתי , קוטל פטריות, אנטי אלרגנטי, אנטי צלקתי, מרגיע.

ליין תמציות המנוקה של ז'איה מציע לך תכשירים על בסיס תמציות עלי מנוקה נגד אקנה, טיפול בכף רגל, טיפוח עור ושיער, קרם לחות טבעי, ועוד...


Nagietkowa

ציפורן חתול

סגולות ריפוי של קלנדולה
פרחיהם של צמחי ציפורני החתול ידועים בסגולותיהם המרפאות. הוא מחדש רקמות עור ומאחה פצעים. הוא בעל תכונות אנטי-דלקתיות, מחטאות ונוגדות חיידקים ופטריות.

מקור שמו העברי של הצמח, ציפורני חתול, נובע מהעובדה שפירותיו של ציפורני החתול, הנוצרים רק בפרחים הלשוניים, כפופים כלפי המרכז ודומים בצורתם זו לציפורניים שלופות של חתול. שמו המדעי של הצמח, Calendula, נגזר מהמילה הלטינית "kalendae".

ויטמינים

PhytoActive

BIO Eye Gel

Remodeling 60+

JEJU

אולגה - הסדרה המרגיעה

סבון לידיים

כן, אנחנו מבצעים משלוחים מהירים גם אל United States